Modulul Stocuri

Asigura suport pentru definirea si intretinerea nomenclatoarelor de materii prime si materiale, produse finite etc.

Nomenclatoarele sunt unice iar accesul la acestea il vor avea doar utilizatorii autorizati.

Se asigura gestiunea stocurilor de materii prime si materiale, a pieselor de schimb precum si a semifabricatelor si produselor finite.

Modulul Mijloace fixe si obiecte de inventar

Asigura gestiunea mijloacelor fixe in concordanta cu normele si normativele in vigoare privind evidenta si calculul amortizarii acestora.

Aplicatia informatica va permite gestiunea obiectelor de inventar in concordanta cu normativele in vigoare privind evidenta si calculul amortizarii acestora.

Modulul Comercial

Aplicatia informatica este orientata pe client in mod nativ.

Aceasta presupune existenta datelor de identificare ale unui client/furnizor o singura data la nivelul cel mult al unui sediu contabil/punct de lucru.
Despre aplicatia ERA-ERP

Platforma ERA-ERP reprezinta o aplicatie software de gestionare a resurselor intreprinderii, pentru companiile medii si mari, care inteleg ca excelenta in business porneste de la definirea unor strategii coerente, bazate pe alegerea corecta a proceselor de lucru, implementarea si, cel mai important, urmarirea acestora.

Arhitectura aplicatiei a fost definita in urma studierii activitatii zilnice a unui grup important de oameni de succes din business-ul local si international, intelegand astfel necesitatea modularizarii platfomei intr-un mod cat mai logic si usor de utilizat de catre toti angajatii unei companii, nefiind astfel necesar un proces lung si anevoios de training si acomodare cu un nou mod de lucru.

Un alt aspect important al unei arhitecturi logice, ca cea descrisa mai sus, il reprezinta timpul foarte scazut de procesare, acest factor conducand implicit la cresterea productivitatii muncii tradusa in profitabilitate crescuta.

Orientarea spre client, spre profit si organizarea pe centre de cost, constituie obiectivele principale ale strategiei ERA-ERP.

Chiar daca este greu de crezut, prin aceasta aplicatie informatica, am reusit performanta de a inlatura "tirania contabila" prin inlaturarea lucrului cu conturi, utilizatorul nefiind "obligat" sa suporte un alt proces de invatare absolut inutil, avand astfel timp sa se axeze doar asupra activitatilor zilnice.

Solicita demo gratuit!

Pentru a beneficia de o demonstratie gratuita a functionalitatilor aplicatiei ERA-ERP, va rugam sa ne transmiteti o solicitare pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , mentionand datele dumneavoastra de contact. Va multumim!

Contacteaza-ne!

Else Digital Solutions

Str. Morilor nr. 6, sector 3, Bucuresti

Telefon/Fax: +40 21 3265066

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.